Uitnodiging ouderavond ‘Opvoeden in het digitale tijdperk’

Voor kinderen zijn digitale media de gewoonste zaak van de wereld. Ze brengen steeds meer tijd online door. Ze zijn dol op tablets en mobieltjes en genieten van de filmpjes en spelletjes die online worden aangeboden.

Als ouder moet je je kind ook begeleiden in de digitale wereld. En dat kan best lastig zijn als je zelf niet bent opgegroeid met al deze media en onbekend bent met alle mogelijkheden en valkuilen.

Hoe bereid je je kind voor op deze digitale wereld? Waarmee moeten je in je opvoeding rekening houden als het digitale media betreft?

Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de organisatie Social Media Wijs uitgenodigd om de ouderavond ‘Opvoeden in het digitale tijdperk’ te verzorgen.

Tijdens deze interactieve avond wordt allereerst een inleiding over kinderen en internet gegeven, op basis van de laatste trends en onderzoeken. Vervolgens krijgt u tips om de media opvoeding van uw kind vorm te geven.

Aan de hand van stellingen wordt met elkaar gediscussieerd over de kansen en bedreigingen van digitale media.

Woensdag 1 nov. van 19.45 uur-21.30 uur. Zie voor meer info de uitnodiging ouders informatie avond 1 11 17

Over Social Media Wijs
Social Media Wijs is een landelijk trainings- en adviesbureau op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs.