Algemeen nieuws

Nieuwsbrief Kinderstralen

21 augustus 2018Het schooljaar is inmiddels begonnen en dit betekent ook dat Kinderstralen met de overblijf is gestart op de St. Antonius. Ons team heeft er ontzettend veel zin in en is met veel enthousiasme gestart. De kinderen reageerden ook heel enthousiast op alle speelmaterialen.

Graag willen wij voor het goed verlopen van de overblijf nog een aantal zaken onder uw aandacht brengen.

 

Drinken

Als uw kind(eren) drinken meeneemt wat gekoeld dient te worden, dan kan dit in de speciale bak in de klas worden gezet. Alleen zuivelproducten worden gekoeld. Water, ranja, brood en fruit niet. Vermeldt a.u.b. altijd de naam en groep van uw kind(eren). Dit om zoekwerk voor de overblijfmedewerkers te voorkomen.

 

Inschrijven

Wilt u gebruik maken van de overblijf? Dan dient u het inschrijfformulier volledig te hebben ingevuld. Deze zijn op school verkrijgbaar en kunt u in de Kinderstralen brievenbus (bij de ingang van de school) inleveren. Ook kunt u het formulier scannen en mailen naar: los@kinderstralen.nl

 

Aan- en afmelden

Voor de veiligheid van alle kinderen is het belangrijk dat u uw kind(eren) op tijd aan-en afmeld. Dit kunt u dagelijks vóór 09:30 uur doen via uw login op MijnKinderstralen of via de aan- en afmeld App (verkrijgbaar via playstore).

 

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons via:

Centraal Bureau               tel: 030-2440065 of los@kinderstralen.nl

Coördinatie                        tel: 06-51932353

 

Met vriendelijke groet,

 

Kinderstralen, Lunchen op school