Bestwijzer

Binnen de gemeente Best bestaat Bestwijzer. Daar vindt u een passend antwoord op al uw vragen over wonen, zorg of welzijn. In Bestwijzer werken circa 25 organisaties op een unieke wijze samen. In deze samenwerking zit voor u een groot voordeel. U krijgt op één centraal punt alle informatie en advies over wonen, zorg en welzijn. Uw vraag komt hier altijd op de juiste plek terecht. En doordat alle organisaties nauw samenwerken, kunnen zij u doorverwijzen. Zo krijgt u snel een goed antwoord op uw vraag.

Of het nu om een eenvoudige of een ingewikkelde vraag gaat, alleen informatie of een doorverwijzing: geen vraag is te klein en geen probleem is te groot voor Bestwijzer. Iedereen kan met alle vragen over wonen, zorg en welzijn bij Bestwijzer terecht. U bepaalt zelf wat u wilt: zelfstandig informatie zoeken of advies vragen bij een medewerker. Hier vindt u meer informatie over Bestwijzer.

Infopunt Opvoeding

Ouders en opvoeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 19 jaar kunnen bij het Infopunt Opvoeding terecht voor informatie en advies over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ook kan het Infopunt Opvoeding u bij complexere opvoedingsproblemen doorverwijzen naar de juiste instantie. Alle diensten van het Infopunt Opvoeding zijn gratis. De medewerkers gaan vertrouwelijk met uw vraag om. Privacy is gewaarborgd. Over uiteenlopende onderwerpen is ook foldermateriaal beschikbaar. Ook leerkrachten en leerlingen kunnen gebruik maken van het Infopunt Opvoeding.

Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken voor een gesprek met een medewerker van het Infopunt Opvoeding. U kunt hiervoor bellen (of mailen) met het Infopunt Opvoeding in uw gemeente. Infopunt opvoeding